måndag 14 januari 2013

ENGELEN...kontrasternas rike.

Det blandas och ges på ENGELEN, kan man säga. Vi kom dit på onsdagen och blev lite förvånade över hur lite folk det var. Men vi körde på som om inget hade hänt. Visst dök det in lite folk under kvällen, men det var aldrig riktigt fullt. På torsdagen blev det bättre. Då var det några fler, som dessutom verkade gilla vad vi håller på med på riktigt, liksom.

På fredagen var det ännu bättre. Såklart. Fast fortfarande inte sådär mycket folk som vi vill ha. Ni vet, sådär jobbigt många om man är publik, fast skönt många om man råkar stå på scen. RABALDER står på scen.


På lördagen kände vi igen er, kära publik. Då var det fullt av folk. Det var stor fest och alla var glada.
Kanske ni känner igen er från någon av bilderna? Kanske ni rent av har egna bilder från veckan med RABALDERENGELEN? I så fall får ni gärna antingen skicka till vår hemsida eller lägga upp på FACEBOOK och tagga så alla kan få ta del av ert favoritband.



På söndagen (igår) var det färre gäster än någonsin. Jag tror att det som mest var tio personer i lokalen. Det som var bra med det var att vi vågade spela några av de där låtarna som annars inte blir av att vi spelar. Så nu kan man säga att vi ändå lagt till kanske tio nya låtar på listan, som nog aldrig skulle ha hamnat där annars. Så tack ENGELEN!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar