måndag 7 januari 2013

Marstrand

Det var i lördags. Klockan var 05:30 när Stiff rullade upp med sin svarta SAAB utanför trädkojan. Vi skulle åka och spela för gode herr Mats och hans personal på västkusten. Marstrand, minsann.
På vägen in mot repan ringde jag till Hutten för att berätta att vi kanske skulle bli några minuter sena eftersom vi skulle plocka upp en vikarierande trummis. iMan hade dragit på sig magsjuka och kunde tyvärr inte hänga med. Vikarien heter Bingo och lirar annars i bland annat Lost Pajazzos.



Inroddning vid den tiden på morgonen kändes väldigt bakvänt. Vi brukar ju tömma släpet och inte fylla på vid den tiden. Nåja, Stiff styrde skutan utefter E4'an och morrade att det blir inget jävla stopp före Braehus! Det var alltså där vi gjorde vårt första depåstopp.

Visst är det segt att åka så långt, men resan gick bra och vid tvåtiden rullande vi på färjan som tog oss över till Marstrand och restaurang Drott.
Vi roddade in, soundcheckade och gjorde klart innan vi checkade in oss själva.
Sen var det dags för en sen lunch, följt av en välbehövlig bastu.

Festen styrdes av en underbar liten herre som heter Bongo.

Jag var lite beredd på det där vanliga gnället som Stockholm och stockholmare, men vi blev väldigt bra bemötta. Bingo gjorde ett fantastiskt jobb bakom trummorna, trots att han inte har vikarierat hos oss på ungefär sju år. Grym!

Efter spelningen satte vi oss med ett glas öl  och en liten stänkare. Stiff gick och la sig och vi andra satt och pratade i lugn och ro. Kom isäng runt fem kanske. Vid nio var det dags att dra.
Hemresan var väldigt seg och lång. I vanlig ordning skötte sig Stiff fantastiskt och bjöd inte på några hemska överraskningar. Tvärtom.

Nu laddar vi om för en partyvecka på ENGELEN. Vi spelar från onsdag till söndag. Kom gärna dit och lattja med oss!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar